ανακαινιση σπιτιου - κατοικιας, μπανιου και κουζινας απο την GreenCOM

ανακαινιση σπιτιουΣτην GreenCOM, αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία των συνεργατών μας, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών μας και παράλληλα να χαμηλώσουμε τις τιμές, δημιουργώντας διαφορετικά οικονομικά "πακέτα" για την ανακαίνιση του σπιτιού σας-της κατοικίας σας, καθώς και για την ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας του σπιτιού σας.

Ένα μικρό δείγμα της φιλοσοφίας και της δουλειάς μας μπορεί να παρουσιαστεί μέσα από τρία συγκεκριμένα οικονομικά πακέτα προσφορών, τα οποία έχουν προσομοιωθεί για την ανακαινιση σπιτιου 70 τετραγωνικών μέτρων:

Basic70 | Premium70 | Elegant 70

*Σε περίπτωση διαφορετικής εμβαδομέτρησης της δική σας οικίας προς ανακαίνιση, τα ποσά που αναγράφονται αναπροσαρμόζονται.

Στην παρουσίαση των οικονομικών πακέτων για την ανακαινιση σπιτιου - κατοικίας προσπαθούμε να περιγράψουμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε όσο πιο αναλυτικά γίνεται, ούτως ώστε να γνωρίζετε από την αρχή πόσο θα πληρώσετε, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, την χρηματική αξία, τις εγγυήσεις των προϊόντων που θα τοποθετήσουμε, όπως και όλες τις εργασίες των συνεργείων μας έτσι ώστε να μην υπάρχουν πουθενά κρυφές χρεώσεις και θολά ή αδιευκρίνιστα σημεία, κατά την διάρκεια των εργασιών. Μ' αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε από την αρχή τι ακριβώς θα παραλάβετε, πόσα θα πληρώσετε και έτσι θα γίνετε ο καλύτερος διαφημιστής του γραφείου μας.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε συνολικά την ανακαίνιση της κατοικίας σας τροποποιώντας και βελτιώνοντας και τους χώρους της κουζίνας και του μπάνιου. Την σημερινή εποχή όλο και λιγότεροι έχουν την οικονομική άνεση να προχωρήσουν σε μια πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας τους και για αυτό τον λόγο, οι προσφορές μας περιλαμβάνουν ξεχωριστά δύο νέα πλήρη οικονομικά "πακέτα" για την ανακαίνιση του μπάνιου και της κουζίνας σας.

Ανακαίνιση Μπάνιου | Ανακαίνιση Κουζίνας

Η εταιρεία μας με τα συνεργεία που διαθέτει, αναλαμβάνει να ανακαινίσει τους χώρους της κατοικίας σας γρήγορα, καλαίσθητα και οικονομικά. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 2313002020 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας, για να μελετήσουμε για εσάς μια νέα ξεχωριστή προσφορά!

Δείτε συνοπτικά τις μοναδικές προσφορές της GreenCOM για την ανακαίνιση της κατοικίας σας, στο παρακάτω πλαίσιο προσφορών: