Ολοκληρωμενη αρχιτεκτονικη μελετη κατοικιας

GreenCOM & αρχιτεκτονικη μελετη κατοικιας

αρχιτεκτονικη μελετη κατοικιας θεσσαλονικηΜε τεχνολογικά άρτιες και ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης και εφαρμογής, κατασκευάζονται έργα μοναδικής αισθητικής που χαρακτηρίζονται για τη λειτουργικότητα, την κατασκευαστική τους λεπτομέρεια και την εναρμόνιση τους με το φυσικό περιβάλλον.

 

 

 

 

 

 

 

Βασικα σταδια για την αρχιτεκτονικη μελετη κατοικιας

  • Το πρώτο στάδιο κάθε έργου είναι η αρχιτεκτονική προμελέτη, κατά την όποια καταγράφονται και επεξεργάζονται τα δεδομένα του κάθε έργου και που σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα.
  • Ερευνούμε τα χαρακτηριστικά του οικοπέδου, τους όρους δόμησης, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής στην όποια ανήκει, ενώ ταυτόχρονα καταγράφουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των ιδιοκτητών.
  • Αφού καθορίσουμε το κτιριολογικό πρόγραμμα, τις λειτουργικές προϋποθέσεις και την αισθητική του κτιρίου, διερευνούμε ένα μεγάλο αριθμό εναλλακτικών σεναρίων, ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει την δυνατότητα να επιλέξει αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του με τον πληρέστερο τρόπο. Κατά την διαδικασία επιλογής, βάση της πολύχρονης εμπειρίας μας, καθοδηγούμε τον πελάτη στην ιδανική λύση, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σχετικές παραμέτρους.
  • Αφού επιλεχθεί η ιδανική λύση μέσα από τα εκτεταμένα προσχέδια στο στάδιο της προμελέτης, προχωράμε στην οριστική αρχιτεκτονικη μελετη κατοικιας.
  • Στο στάδιο αυτό σχεδιάζουμε με ακρίβεια το κτίριο στοχεύοντας στην υψηλή αισθητική και στην ικανοποίηση τόσο των αναγκών, αλλά και των επιθυμιών των χρηστών. Αξιοποιούμε τα χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της περιοχής και με την χρήση νέων τεχνολογιών σχεδιάζουμε βιοκλιματικά κτίρια φιλικά προς το περιβάλλον. Ανάμεσα στους στόχους μας είναι η διαχρονικότητα και η αντοχή μιας κατασκευής σε βάθος χρόνου, αλλά και η τήρηση του οικονομικού προϋπολογισμού του κάθε πελάτη.
  • Στο στάδιο της οριστικής μελέτης γίνεται πλήρης παρουσίαση του μελλοντικού κτιρίου στον πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται με λεπτομερή σχέδια, με τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση. Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει από την αρχή του έργου την τελική ρεαλιστική εικόνα του κτιρίου του.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή κατοικίας μπορείτε να αντλήσετε εδώ αν επικοινωνήσετε μαζί μας