Προφιλ Εταιρειας

ανακαινιση κατοικιας θεσσαλονικη, βιοκλιματικη κατοικια θεσσαλονικη, ενεργειακη αναβαθμιση θεσσαλονικη, τακτοποιηση αυθαιρετων θεσσαλονικη, πιστοποιητικο ενεργειακης αποδοσης θεσσαλονικη

H εταιρεία GreenCOM ιδρύθηκε το 2004 και στελεχώνεται από έμπειρους μηχανικούς και πιστοποιημένους συνεργάτες, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της κατασκευής κτιρίων, στην ανακαινιση κατοικιας, αλλά και στη κατασκευη βιοκλιματικης κατοικιας. Τα στελέχη της εταιρίας μας δραστηριοποιούνται στον χώρο από το 2002, έχοντας δυναμική ανάπτυξη και ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών για κάθε οικοδομική εργασία.

Η έδρα της GreenCOM βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, στην οδό Ρογκότη 3, 54624, Θεσσαλονίκη.

 Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την εταιρία μας, να μάθετε λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε για την κατασκευή βιοκλιματικής κατοικίας, για την ανακαινιση κατοικιας καθώς και την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου σας. Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2313 002020 ή μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας.


Η Φιλοσοφία της GreenCOM

Η βασική αρχή της φιλοσοφίας μας είναι η παροχή στον πελάτη μας της καλύτερης δυνατής εμπειρίας διαβίωσης στο χώρο που μας εμπιστεύεται να του κατασκευάσουμε και να του παραδώσουμε στο προσυμφωνημένο χρόνο και κόστος με τα υλικά που επιθυμεί. Για αυτό τον λόγο συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα συνεργεία ώστε να καλύψουμε όλο το φάσμα εργασιών που απαιτούνται για τις ανάγκες κατασκευής, ανακαίνισης αλλά και διακόσμησης κάθε είδους χώρου.

Παράλληλα, παρατηρώντας τις εξελίξεις στον τομέα του περιβάλλοντος και της κλιματικής αλλαγής παρουσιάζεται επιτακτική η ανάγκη της αντιμετώπισης των υψηλών ενεργειακών απαιτήσεων των κτιρίων, προκειμένου να περιοριστούν και να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις στο περιβάλλον. Σε μια προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών μας και λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες προκλήσεις στα θέματα του περιβάλλοντος, επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στον σχεδιασμό κτιριακών κατασκευών μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης. Ο σχεδιασμός των κτιρίων αυτών στηρίζεται στις βασικές αρχές του βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής. Κι αυτό γιατί το ιδιαίτερο κλίμα της Ελλάδας, με την αυξημένη ηλιοφάνεια και τους δροσερούς καλοκαιρινούς ανέμους, αποτελούν παράγοντες που επιτρέπουν την εφαρμογή και την αποτελεσματική λειτουργία των αρχών της βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής στα κτίρια.