Ολοκληρωμενη ανακαινιση επαγγελματικης στεγης

GreenCOM & ανακαινιση επαγγελματικης στεγης

κατασκευή κατοικίας θεσσαλονίκη

Η GreenCOM παρέχει ένα πλήρες πακέτο εξειδικευμένων υπηρεσιών για την ανακαίνιση του καταστήματος ή του επαγγελματικού σας χώρου, ενώ επιτυγχάνει να προσδιορίσει με ακρίβεια τις ανάγκες των πελατών της και να υλοποιήσει τόσο την αισθητική όσο την λειτουργικότητα και τη προβολή της επιχείρησής σας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχουμε για την ανακαινιση επαγγελματικης στεγης, δεν περιορίζονται μόνο στη διαμόρφωση ενός χώρου (μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη). Η συνεργασία μας με την εταιρία Simplyfine Design μας δίνει την δυνατότητα να καθορίσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για την επιχείρησή σας, περιλαμβάνοντας σύγχρονες ιδέες για αποτελεσματικό marketing, visual merchandising (marketing για την σωστή τοποθέτηση των προϊόντων στο σημείο πώλησης), καθώς και προτάσεις για την άρτια διακόσμηση της βιτρίνας και την κατασκευή επιγραφών.

Παράλληλα οι συμβουλευτικές μας προτάσεις εμπεριέχουν σύγχρονες λύσεις για την σωστή διαφήμιση της εταιρίας σας (internet marketing, έντυπη διαφήμιση κλπ) καθώς είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του αντικειμένου δραστηριοποίησης της εταιρίας.

Καταστήματα ενδυμάτων, οπτικά, κέντρα αισθητικής, καφετέριες, χώροι μαζικής εστίασης, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών, βιβλιοπωλεία, παιδότοποι, χώροι γραφείων, φαρμακεία και κέντρα αισθητικής, είναι μερικά από τα καταστήματα που έχουμε την δυνατότητα να ανακαινίσει η εταιρεία μας. 

Τι περιλαμβανει η ανακαινιση επαγγελματικης στεγης 

Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία η GreenCOM προσφέρει για την ανακαινιση επαγγελματικης στεγης:

  • Υψηλή ποιότητα και αισθητική τόσο στη σύλληψη και στο σχεδιασμό, όσο και στην κατασκευή
  • Ταχεία ολοκλήρωση κάθε εργασίας με παρουσία των επιβλεπόντων μηχανικών
  • Μέγιστη ακρίβεια και κατά συνέπεια, μέγιστη εξοικονόμηση στο χρόνο που απαιτείται για την ανακαινιση επαγγελματικης στεγης 
  • Προ-μέτρηση και προ-κοστολόγηση κάθε εργασίας  και αυστηρή τήρηση του προϋπολογισμού
  • Τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, όπως και των προκαθορισμένων τιμών κάθε εργασίας, μέχρι την ολοκλήρωση του έργου
  • Φωτορεαλιστική τρισδιάστατη απεικόνιση, έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα σε κάθε πελάτη να αντιληφθεί πως θα είναι ο επαγγελματικός του χώρος πριν αυτός ανακαινιστεί. 
    Με τον τρόπο αυτό καθορίζεται κάθε λεπτομέρεια ακόμα και στη φάση της προμελέτης, προσφέροντας στο πελάτη τη μέγιστη δυνατή πληροφορία για την ανακαινιση του επαγγελματικού χώρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ανακαινιση επαγγελματικης στεγης, μπορείτε να αντλήσετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Δείτε επίσης περισσότερες πληροφορίες για την ανακαίνιση της κατοικίας σας εδώ.