Ολοκληρωμενη επιβλεψη ανακαινισης κατοικιας+κατασκευης εργων

Αυστηρες Προδιαγραφες στην Επιβλεψη Εργων

ανακαινιση κατοικιας θεσσαλονικη

Μετά τη μελέτη και το σχεδιασμό ενός έργου, το πιο νευραλγικό κομμάτι των εργασιών είναι η επίβλεψη, είτε πρόκειται για μια απλή ανακαινιση κατοικιας, ή για μία γενική ανακαίνιση είτε για μια κατασκευή ενός έργου.

Η επίβλεψη του έργου εξασφαλίζει στον ιδιοκτήτη αυστηρές προδιαγραφές σε όλες τις κατασκευαστικές διαδικασίες, αλλά και την τήρηση του οικονομικού προϋπολογισμού κάθε έργου.

Κατά την διάρκεια υλοποίησης του έργου, επιβλέπουμε και ελέγχουμε την πορεία των εργασιών, καθοδηγώντας την κατασκευή του κτιρίου μέσω της μελέτης εφαρμογής. Ενημερώνουμε την μελέτη σε κάθε στάδιο ώστε να συμβάλουμε με τον τρόπο αυτό στον ποιοτικό και οικονομικό έλεγχο της εξέλιξης των οικοδομικών εργασιών.

Σε κάθε έργο μας φροντίζουμε να τηρούνται οι απαραίτητες υψηλές προδιαγραφές για την ασφάλεια όλων των εργαζομένων.   

 

Υπηρεσιες Επιβλεψης Κατασκευαστικων Εργων

Οι υπηρεσίες επίβλεψης κατασκευαστικών έργων, ή έργων ανακαίνισης (πχ. ανακαίνιση κατοικιών), αφορούν ουσιαστικά την παρακολούθηση της υλοποίησης ενός έργου και εξασφαλίζουν παράλληλα την ολοκλήρωση της κατασκευής του μέσα στα ποιοτικά, χρονικά και οικονομικά πλαίσια τα οποία έχει θέσει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης του. Οι υπηρεσίες επίβλεψης έργων περιλαμβάνουν εργασίες, οι οποίες συνοπτικά περιγράφονται παρακάτω:

  • Μέριμνα για την επιλογή των καταλληλότερων υλικών.
  • Συντονισμός των εργαζομένων του έργου.
  • Ποιοτικός και οικονομικός έλεγχος των μελετών.
  • Επίβλεψη του έργου μέχρι και την αποπεράτωση των εργασιών

Τεχνικη Επιβλεψη του εργου

Η τεχνική επίβλεψη του έργου, περιλαμβάνει:

  • Την εκπόνηση και παρακολούθηση αναλυτικού προγράμματος και χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης του έργου.
  • Τον ποιοτικό έλεγχο και τη διαχείριση της κατασκευής του σε όλα τα στάδια εξέλιξης.
  • Τη σύσταση και αξιολόγηση ικανών εργολάβων, τεχνικών ή και υπεργολάβων σχετικών με την κατασκευή του έργου καθώς και την κατάθεση των οικονομικών προσφορών τους.
  • Την επιλογή των όποιων προμηθευτών.

Τέλος, όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την οικονομική παρακολούθηση του έργου, το οποίο σαφώς πρέπει και περιλαμβάνει τον έλεγχο του τελικού προϋπολογισμού αποπεράτωσης - κατασκευής του έργου.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την φιλοσοφία της GreenCOM σχετικά με την επίβλεψη ανακαίνισης και κατασκευής κατοικίας, ή επικοινωνήστε μαζί μας.