GreenCOM & στατικη μελετη κτιριου

Ορθη στατικη μελετη κτιριου

στατικη μελετη κτιριου θεσσαλονικηΗ ορθή στατικη μελετη κτιριου είναι ο βασικότερος παράγοντας που παρέχει την ασφαλή διαβίωση εντός του κτιρίου. Μια ολοκληρωμένη μελέτη προφυλάσσει από ζημιές και φθορές που μπορεί να προκληθούν από ακραία φυσικά φαινόμενα και σεισμούς. Η αντισεισμική θωράκιση της οικοδομής κρίνεται απαραίτητη, ειδικά σε περιοχές που παρουσιάζουν έντονη σεισμική δράση. Οι στατικές μελέτες οφείλουν να ανταποκρίνονται στους σύγχρονους κανονισμούς που θέτουν οι ευρωκώδικες.

Στηριζόμενοι στην πολυετή εμπειρία στον τομέα εκπόνησης στατικών μελετών πολλών διαφορετικών κτιρίων στην Ελλάδα, η εταιρία GreenCOM παρέχει αξιόπιστες μελετητικές υπηρεσίες που σέβονται την ασφάλεια, ενώ παράλληλα μέσω κάθε στατικής μελέτης που αναλαμβάνουμε, παρέχουμε μέγιστη δυνατή οικονομία. Οι συνεργάτες της εταιρίας GreenCOM  είναι άρτια καταρτισμένοι όσον αφορά τους ισχύοντες τεχνικούς κανονισμούς, εθνικούς και ευρωπαϊκούς, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η μέγιστη ασφάλεια της κατασκευής.

Αναλαμβάνουμε τη στατική μελέτη κτιρίων από οπλισμένο σκυρόδεμα, χάλυβα, σύμμικτων, από φέρουσα τοιχοποιία, αλλά και βιομηχανικών κατασκευών και εγκαταστάσεων. Επίσης δραστηριοποιούμαστε στην υλοποίηση στατικών μελετών σύνθετων έργων, όπως είναι οι υπόγειες δεξαμενές.

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε περιλαμβάνει τη χρήση εξειδικευμένων μεθόδων πεπερασμένων στοιχείων ανάλογα με την πολυπλοκότητα του υπό μελέτη έργου και σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υπολογιστικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε, δημιουργείται ένα άρτιο πλαίσιο μελέτης.

Εργασιες για την στατικη μελετη κτιριου

Οι μελέτες που παραδίδουμε συνοδεύονται από αναλυτικό τεύχος υπολογισμών και πλήρη σχέδια με κατασκευαστικές λεπτομέρειες.

Σε γενικές γραμμές οι εργασίες που θα πρέπει να εκτελεστούν είναι:

  • Η εκπόνηση των απαιτούμενων υπολογισμών οι οποίοι θα επιβεβαιώσουν τις διαστάσεις του φέροντα οργανισμού και θα προσδιορίσουν την θέση και την ποσότητα των οπλισμών.
  • Η τυχόν τροποποίηση των σχεδίων του φέροντα οργανισμού και η τελική ενημέρωση των αρχιτεκτονικών σχεδίων.
  • Η εκπόνηση των σχεδίων οπλισμών, λεπτομερειών, κοπής - μόρφωσης οπλισμού.
  • Ο προϋπολογισμός των ποσοτήτων των υλικών ανά φάση κατασκευής.
  • Η παρουσίαση της μελέτης.
  • Η υποστήριξη του πελάτη στην επιλογή των συνεργείων κατασκευής του φέροντα οργανισμού.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή κατοικίας μπορείτε να αντλήσετε κάνοντας κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας