ανακαινιση μπανιου

ανακαινιση μπανιου – GreenCOM

Η GreenCOM αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των χώρων υγιεινής (ανακαινιση μπανιου) μιας κατοικίας.

Γιατί είναι απαραίτητη η ανακαινιση μπανιου

Ένας βασικός λόγος που όλο και περισσότεροι επιλέγουν την ανακαινιση μπανιου, αντί για μια γενική ανακαίνιση κατοικίας, είναι ότι τη σημερινή εποχή όλο και λιγότεροι έχουν την οικονομική άνεση να προχωρήσουν σε μια πλήρη ανακαίνιση της οικίας τους.

Παράλληλα, ένα σπίτι στο οποίο  δεν λειτουργεί ή δεν υπάρχει μπάνιο δεν θα μπορούσε να κατοικηθεί σε καμία περίπτωση καθώς δεν είναι δυνατή η ομαλή διαβίωση χωρίς αυτό. Το μπάνιο κατά συνέπεια, εκτός από σημαντικός χώρος, είναι και ο πιο απαραίτητος, αφού η καλή του λειτουργία κάνει ένα σπίτι κατοικήσιμο. Με πολύ μικρότερο κόστος και σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα, η ανακαινιση του μπανιου σας είναι η πιο οικονομική λύση για την αναβάθμιση του σπιτιού σας!

Εργονομία και αποθηκευτικοί χώροι

Επιπλέον το μπάνιο πρέπει να είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να διευκολύνει την χρήση αλλά και να εξυπηρετεί ένα πλήθος από δραστηριότητες. Τα περισσότερα μπάνια εκτός από χώρος υγιεινής είναι επίσης χώρος χαλάρωσης και περιποίησης  και γ’ αυτόν τον λόγο χρειάζεται προσοχή στην εργονομία και στην επιλογή των ειδών που θα τοποθετηθούν.

Σημαντικό στοιχείο επίσης είναι οι χώροι αποθήκευσης αφού σε ένα μπάνιο πρέπει να συνυπάρχουν εκατοντάδες μικροαντικείμενα  και προϊόντα που θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν εντός των ορίων αυτού του χώρου. Επομένως γιατί να τα αναζητούμε σε άλλους χώρους της κατοικίας αντί να έχουμε προνοήσει την τοποθέτηση  ντουλαπιών και ραφιών;

Άριστη ποιότητα υλικών για την ανακαινιση μπανιου

Εκτός από τον σχεδιασμό, πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η ποιότητα  των υλικών και των ειδών που θα επιλεγούν στην κατασκευή και την διαμόρφωση του μπάνιου. Οι συνθήκες και ο τρόπος  χρήσης του μπάνιου  απαιτούν υλικά που αντέχουν στην συνεχή έκθεση στην υγρασία και στην μακροχρόνια χρήση υπό την καθημερινή δοκιμασία των καθαριστικών, ισχυρών και τοξικών πολλές φορές. Το μπάνιο είναι ένας χώρος υψηλών απαιτήσεων και όσα περιέχονται σε αυτό πρέπει να είναι προϊόντα  υψηλών προδιαγραφών.