Η ενεργειακη αναβαθμιση του χωρου σας

Τι ειναι η ενεργειακη αναβαθμιση;

ενεργειακη-αναβαθμιση-κατοικιαςΜε τον όρο ενεργειακη αναβαθμιση ενός κτιρίου, εννοούμε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες στις οποίες προβαίνουμε, ώστε να θωρακίσουμε ένα κτίριο έναντι των απωλειών που έχει και να το καταστήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται, λιγότερο ενεργοβόρο, δηλαδή αν ελαχιστοποιήσουμε την ετήσια αναγκαία δαπάνη του κτιρίου για την θέρμανση και την ψύξη του.

Ένα κτίριο που δεν έχει την σωστή μόνωση, έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις για ψύξη και για θέρμανση από ένα σωστά μονωμένο κτίριο, που τα κουφώματά του έχουν θερμοδιακοπή, οι υαλοπίνακές του είναι ενεργειακοί, έχει σωστή θερμομόνωση στην ταράτσα του και υπάρχει ένας νέας τεχνολογίας καυστήρας-λέβητας πετρελαίου ή φυσικού αερίου, ή ένα ενεργειακό τζάκι ή μια αντλία θερμότητας.

Βελτιωστε την ενεργειακη αποδοση του σπιτιου σας!

Σε μια ενεργειακή αγορά που συνεχώς εξελίσσεται, η GreenCOM μέσα από την εμπειρία της στο χώρο των ενεργειακών εγκαταστάσεων, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ενεργειακη αναβαθμιση και συντήρηση κτιρίων, με Θερμική Προστασία Κελύφους, με εγκατάσταση σύγχρονων συστημάτων ψύξης και θέρμανσης, με καινοτόμες τεχνολογίες για την εγκατάσταση «έξυπνων» ηλεκτρονικών συσκευών. Επίσης, ιδιαίτερη τεχνογνωσία παρέχετε σε θέματα εγκατάστασης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας όπως τα φωτοβολταϊκά πάνελ, λαμβάνοντας πάντοτε υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε κατοικίας καθώς και την αισθητική .

Παράλληλα, η εταιρία μας, ακολουθώντας τον παλμό της εποχής και την ανάγκη για εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και δίκαιη κατανομή των δαπανών στην θέρμανση και ψύξη, παρέχει οικονομικές προτάσεις για την ενεργειακη αναβαθμιση  του χώρου σας, που είναι πάντα φιλικές προς το περιβάλλον.

Κατά συνέπεια, αξιολογούμε την παρούσα κατάσταση της κατοικίας σας, σχεδιάζουμε την κατάλληλη λύση και προτείνουμε-υλοποιούμε παρεμβάσεις αναβαθμίζοντας ενεργειακά το κτίριο και τα συστήματά του. Αντιμετωπίζουμε το κτίριο σας συνολικά και προτείνουμε τεχνικά άρτιες και τεχνοοικονομικά βιώσιμες λύσεις με γνώμονα την μείωση των λειτουργικών εξόδων και της αναβάθμισης της κατοικίας σας σε μια σύγχρονη και ενεργειακά αποδοτική κατοικία.


Η ενεργειακη αναβαθμιση απο την GreenCOM 

  • Θερμική Προστασία Κελύφους: Εξωτερική Θερμομόνωση, Αντικατάσταση κουφωμάτων, Υγρομόνωση ταράτσας & μπαλκονιών, Αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις (πχ. σκίαστρα)
  • Ψύξη / Θέρμανση: Αντλία Θερμότητας, Φυσικό Αέριο, Εναλλακτικές Πηγές Θέρμανσης, Αναβάθμιση Εσωτερικής Εγκατάστασης, Αυτονόμηση / Αυτοματισμοί
  • Ηλεκτρικές Καταναλώσεις: Έξυπνο σπίτι - Ενεργειακή Διαχείριση, Φωτισμός LED, Αναβάθμιση Ηλεκτρικών Συσκευών
  • Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Αυτόνομο Φωτοβολταϊκό Σύστημα, Διασυνδεδεμένο Φωτοβολταϊκό Σύστημα, Υβριδικό Σύστημα

 

Περισσότερες πληροφορίες για την ενεργειακη αναβαθμιση ή την ανακαίνιση του κτιρίου σας μπορείτε να αντλήσετε αν επικοινωνήσετε μαζί μας